StrookElise-rechts

KLEURADVIES

Kleuren spreken! Kleuren kun­nen je per­soon­lij­ke uit­stra­ling on­der­steu­nen en be­krach­ti­gen. Wel­ke kleu­ren ver­ster­ken jou als per­soon en slui­ten mooi aan bij jouw na­tuur­lij­ke tint? 

 

KLEDINGSTIJLADVIES

Stijl zegt zonder woorden wie je bent. Ik help je graag bij het ontdekken en verfijnen van een persoonlijke kleding­stijl en bij het samenstellen van een evenwichtige gar­de­robe. Glimlach ge­ga­ran­deerd!

MAKE-UP

Vind je het moeilijk om de juiste make-up te vinden en heb je allerlei doosjes half gebruikt liggen? Dan is een make-upadvies voor jou de oplossing.  

 

GARDEROBECHECK

Na een persoonlijk kleur- en stijladvies is het prettig om je bestaande garderobe eens kritisch te bekijken. Je garderobe wordt afgestemd op je vernieuwde inzichten over je kleur en kledingstijl. 

ZAKELIJK KLEDINGADVIES

Je boodschap kracht bij­zetten met je ui­ter­lijk, het werkt! Een eerste indruk is bepalend. Creëer meer zelf­ver­trou­wen met de juiste kleur- en kleding­stijl. It shows!

PERSONAL SHOPPEN

Vind je het belangrijk om er goed uit te zien? Heb je geen tijd om uit­ge­breid te shop­pen of vind je het las­tig om die kle­ding die bij jou past te vin­den? Als personal shopper zorg ik voor een goed passende garderobe in je kast.